Tuesday, December 21, 2021

Schwinn seurustelee

Schwinn seurustelee



Olet kommentoimassa Google-tiliäsi. Kun schwinn seurustelee, kaikilla Schwinnillä oli sarjanumero leimattu yhteen kolmesta kehyksen paikasta. Pingback: Schwinn Le Tour sarjanumeron opas ja valmistusmaa – Frugal Average Bicyclist. Copyright © Bob Hufford Kaikki oikeudet pidätetään, schwinn seurustelee. Järjestysdattaus otettiin käyttöön Schwinnin kotimaisessa tuotannossa vuonna Arvioinnissa tämä päivämäärä on hyödyllinen määritettäessä pyöräsi keräilyarvoa, schwinn seurustelee, vaikka se ei ole varma sääntö.





Sarjanumerot



Schwinn Bicycle Co. on amerikkalainen polkupyöräyritys ja pyöräilyhistorian ikoni. Schwinn oli edelläkävijä omat risteilijät, retkipyörät ja kolmivaihteiset mallit, jotka valmistivat omat rungot ja komponentit itse. Vuoden "Pyöräpuomin" jälkeen, schwinn seurustelee, kuitenkin Schwinnin patentoitu rungonrakennustekniikka ja raskaammat pyörät muuttuivat taloudellisemmiksi schwinn seurustelee yhä enemmän painonhaluisella alalla – tuloksena on miljoonia ainutlaatuisia vintage- ja antiikkipyöriä, jotka voidaan tunnistaa niiden sarjanumeroista.


Näiden pyörien treffit ovat yleensä ensimmäinen askel kohti vanhan Schwinn-koneen asianmukaista arviointia. Etsi sarjanumero. Tuotannon yhteydessä, schwinn seurustelee, kaikilla Schwinnillä oli sarjanumero leimattu yhteen kolmesta kehyksen paikasta.


Ensimmäinen mahdollinen sijainti on alakannattimen alapuolella. Sheldon Brownin polkupyöräsanasto määrittelee alakiinnikkeen "kehyksen osaksi, jonka ympäri polkimen kammet pyörivät. Sarjanumeron toinen mahdollinen sijainti on vasemmassa takapudotuksessa - "haarukan pää, jonka avulla takapyörä voidaan irrottaa ilman, että ketju suistuu ensin" Brownin sanaston mukaan.


Etsi vasen pudotus samalta puolelta kuin ketju. Viimeinen mahdollisista paikoista on pääputkessa, joka on aivan polkupyörän etuosassa ohjaustangon ja haarukan välissä, johon Schwinn-logomerkki on kiinnitetty. Katso sarjanumero tunnuksen alapuolelta ja vasemmalta. Vieraile Schwinn Date Codes -sivustolla - tämä on "huijauslehti" Schwinn-sarjakoodien tunnistamiseen Internetissä, ja se sisältää monia muita aiheeseen liittyviä resursseja ja schwinn seurustelee. Seuraa sopivaa linkkiä.


Päivämääräkoodit schwinn seurustelee on linkki schwinn seurustelee kolmesta vaiheessa 1 mainitusta paikasta, joista olet ehkä löytänyt sarjanumeron. Jos esimerkiksi löysit koodisi alasulusta, napsauta verkkosivuston rivin alla olevaa linkkiä, jossa lukee: "JOS SARJANUMEROJA LÖYTYY ALASULKEISTA.


Yhdistä sarjanumerosi ja selvitä tarkka vuosi, kuukausi ja päivä, jolloin Schwinnisi valmistettiin, schwinn seurustelee. Arviointitarkoituksiin, schwinn seurustelee, tämä päivämäärä auttaa määrittämään pyöräsi keräilyarvoa, vaikka se ei olekaan varma sääntö.


Yleisesti, schwinn seurustelee, arvo määräytyy sen mukaan, mitä Schwinn-keräilijöiden yhteisössä olevat maksaisivat kyseisestä mallista ja vuodesta. Jotkut mallit ovat harvinaisempia ja arvostavat enemmän kuin toiset, schwinn seurustelee. Tutki huutokauppa- ja keräilysivustoja saadaksesi lisätietoja. Lähettäjä: AlfonsoG Päivitetty 12. huhtikuuta, schwinn seurustelee, Schwinn seurustelee Se.


Lähteet SheldonBrown. fi: Sheldon Brownin polkupyöräsanasto SheldonBrown. com: Chicago Schwinns. Schwinn-päivämääräkoodit yliopiston sisällä. Yamaha Pianot Versus Essex Pianot Kuinka lukea Harley VIN Kuinka saada selville kuinka vanha Hammond-uruni on?


Gilbert-kellon tunnistus Länsi-Flyer-polkupyörien historia Kuinka treffit Leslie-kaiuttimen kanssa.





merimiestreffisivusto



Jos pyörässä on STI-vaihdejarrut ja vaihteistot yhdistettynä tankoihin, se on malli. Kaikkien pyörien mukana tuli tarrat, joissa oli malli. Jos vielä näkyy, nämä ovat ajanjaksot:. Sarjanumeron tarkistaminen on usein ainoa tapa tietää tarkka vuosi, mutta yllä olevien tietojen pitäisi saada sinut palloparkkiin.


Huomautus: yllä oleva koskee varastopyöriä. Pyörääsi on saatettu muokattu varastosta, joten muista katsoa kaikki vinkit. Minulla on Schwinn, en ole varma vuodesta. Siinä on metriset renkaat, kun menin tilaamaan uutta sisäkumia. Tykkää 1 henkilö tykkäsi. Kuten Tykkää. Pitääkö minun treenata ennen kuin lähden pitkälle matkalle?. Jotta lihakseni tottuu polkemiseen. Olet kommentoimassa WordPressiäsi. com-tiliä.


Olet kommentoimassa Google-tiliäsi. Olet kommentoimassa Twitter-tiliäsi. Olet kommentoimassa Facebook-tiliäsi. Ilmoita minulle uusista kommenteista sähköpostitse. Ilmoita minulle uusista viesteistä sähköpostitse. Siirry sisältöön Tässä on joitain vinkkejä Schwinn Le Tourin visuaaliseen treffailuun. Schwinnin hyväksymä Le Tourin täydellinen opas. Järjestyspäiväys otettiin käyttöön Schwinnin kotimaisessa tuotannossa vuonna Joissakin japanilaisissa pyörissä saattaa olla "X" rungon sarjanumeron kuukausipaikassa.


Tätä käytettiin pitämään fyysinen tuotantovuosi, esimerkiksi 'X9' -- joulukuu , tämän mallin jäljellä olevan tuotannon mallivuoden kanssa -- Tämä voisi toimia myös tammikuussa takaisin edelliseen vuoteen. Joillakin Giant Schwinnsin rakentamilla taiwanilaisilla on päivämääräkoodi oikean taka-akselin ripustimessa tai alakiinnikkeen kuoressa muodossa "Gmmyy".


Esimerkki olisi "G" ja vastaa "Jättiläinen, kesäkuu". Esimerkki: SC dekoodaa maaliskuuhun, Paramountin sarjanumerotiedot saat Waterfordin Paramount History -sivustolta.

No comments:

Post a Comment