Tuesday, December 21, 2021

Varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig

Varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig



Ryggpsykologi idag. Jag minns, när jag tog campusturen vid 17, hur de beskrevs glatt av en nuvarande student. Han tittar på vad detta förhållande kan göra för honom idag. så jag vet att det inte handlar om självkänsla. Jag umgås med killar som jag har haft sex med och det är konstigt att de pratar om tjejer framför mig som om jag är osynlig och de betonar det så mycket.





Mest hjälpsamma tjejer



Upplagt 2 juli, Recenserad av Jessica Schrader. Jag var på tåget, på väg tillbaka till NYC från New Jersey och det satt tre killar bakom mig. De pratade om livet, vilket innebar att de mest pratade om tjejer.


Han pausade för dramatisk effekt. Hans auktoritativa röst fortsatte och fortsatte och jag satt där, spänd i stolen, plötsligt obekväm och på kant. Vilket i den där missriktade, blixten av ett ögonblick kändes som ett misslyckande. Jag är ingen ideal kvinna, tänkte jag. Det här är löjligt, tänkte jag härnäst.


Jag är inte 18 längre. Vem bryr sig om vad den här ansiktslösa killen bakom mig på tåget tycker om någonting? Jag hade en kort fantasi om att vända mig om i min plats och säga något. Men vad skulle jag säga?


Istället böjde jag mig lägre i stolen och lyssnade, kände mig osynlig och skarpt medveten om min ofullkomliga kropp, på en gång. brunt hår? Varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig, Jag tror. Riktigt smal. Definitivt riktigt smal och blond. Och lång. Men hennes mage är för tjock, du förstår vad jag menar? Tjock abs? Är det ens en grej? Jag försökte komma på vad han mer kunde ha menat. Tjock rumpa? Deep Voice var redo för detta. Efter college är tjejer verkligen intresserade av pengar.


Som på återträffen. Plötsligt visste jag vilka de var. De var Princeton-studenter! Eller någonsin? Det var skrattretande. De pratade om den sociala hierarkin ett tag och mycket av deras konversation förlorades till knastret från den trasiga högtalaren.


Det förekom diskussioner om den eventuella första återföreningen de skulle delta i, och omnämnanden om hur flickorna i New York City skulle vara över dem, när de flyttade dit efter examen, och spekulationer om huruvida det var bättre att vara på den här platsen eller den platsen.


Ställena, insåg jag, var matklubbar. Studenter på Princeton ansluter sig till stora frat-liknande grupper deras första år och deras sociala liv, bostäder, varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig, och mat allt kretsar kring varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig grupper. Jag minns, när jag tog campusturen vid 17, hur de beskrevs glatt av en nuvarande student.


Hon förklarade att det var sällsynt, men att det fanns alternativa bostäder för de barn som blev kvar. Jag spände mig igen. Jag önskade för en sekund att jag såg ut som en supermodell eller en filmstjärna. Sedan, tänkte jag, skulle jag svepa runt i min säte så att den fulla effekten av min hethet förblindade dem, och säga något skäll eller förolämpande. De lät så säkra på tjejer. Om vad tjejer var värda. Om hur tjejer delades upp och mättes och rangordnades.


Och jag kände mig fortfarande som en collegetjej. Killarna reste sig vid flygplatsen i Newark. De bråkade med sina väskor i en minut, och jag fick min första titt på dem. Det var en kort indisk kille med akne och en stum T-shirt; en lång, snårig, vit kille med omoderna glasögon och svullet hår; och en asiatisk kille vars bröst såg ut att falla in, med trådigt för långt hår och runda glasögon.


Han var Deep Voice. Den sista. Den tunnaste, ömtåligaste av partiet. Den med det mest omedvetna håret. För att de bara var små pojkar. För att de såg ut som om de aldrig hade blivit kysst, än mindre anslutna efter varje fest.


Om deras favoritmått. Varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig gick av tåget. Ett tyst, medelålders par tog deras plats. Jag satt under talarens entusiastiska sprakande och tänkte på pojkarna, hela vägen till Secaucus. Innan jag visste att de hade på sig dumma t-shirts. Och någon gång hoppas jag att Deep Voice får mig att skratta först, innan jag vet vem han är eller hur han ser ut.


Kate Fridkis är en författare vars verk har dykt upp i bland annat SalonThe New York Times och Huffington Post. Ego och egennyttiga fördomar formar den livshistoria vi delar med världen – och med oss ​​själva. De goda nyheterna: En intern beräkning kommer att hjälpa oss att bättre förstå vem vi verkligen är.


Kate Fridkis Eat the Damn Cake. När killar pratar om kvinnor När pojkar beskriver den "perfekta kvinnan", kan en tjej känna sig mycket mindre perfekt. Upplagt 2 juli, Recenserad av Jessica Schrader Dela. Om författaren. Online: Eat the Damn CakeTwitter. Läs Nästa. Ryggpsykologi idag. Tillbaka Hitta en terapeut. Få hjälp Hitta en terapeut Hitta ett behandlingscenter Hitta en psykiater Hitta en supportgrupp Hitta teleterapimedlemmar Logga in Registrera dig United States Austin, varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tillbaka Få hjälp. Mental hälsa Beroende Ångest ADHD Aspergers autism Bipolär sjukdom Kronisk smärta Depression Ätstörningar. Personlighet Passiv Aggression Personlighet Blyghet. Personlig tillväxt Målsättning Lycka Positiv psykologi Sluta röka. Relationer Låg sexuell lust Relationer Sex. Familjeliv Barnutveckling Föräldraskap.


Se hjälpindex. Behöver jag hjälp? Självtester Terapicenter NYHET. Prata med någon Hitta en terapeut Hitta ett behandlingscenter Hitta en psykiater Hitta en supportgrupp Hitta teleterapi. Tillbaka Magazine. November Känn dig själv: från självbedrägeri till självstyre Ego och fördomar om självtjänande formar den livshistoria vi delar med världen – och med oss ​​själva, varför pratar män om andra tjejer när de dejtar dig. Tillbaka idag. Mest populära 8 tecken på känslomässig försummelse i din familj Ny forskning avslöjar varför vissa människor är ensamma "Göra och inte göra" för att leva som en introvert känslomässig försummelse är en vanlig orsak till semestertomhet 4 nycklar för att få ett förhållande att fungera.


Viktiga läsningar. Populära ämnen Coronavirus Sjukdom Narcissism Demens Bias Affektiva prognoser Neurovetenskap.





hur länge ska du vänta innan du dejtar någon på eharmony



det är en omedelbar avstängning. finns här på den här webbplatsen, tack administratören för denna webbplats. Jag bröt nyligen ett förhållande på grund av detta. Det är bara oförskämt och total brist på respekt. Vi som kvinna ifrågasätter vår självkänsla, när jag känner att det är mannens självkänsla om varför de gör det.


Varför riskera att förlora kvinnan du älskar genom att kommentera en annans kvinnas bröst. Det är en avstängning. Det kommer inte att få mig att vilja ha dig det är säkert. Bra artikel. Så du hade en dålig partner tidigare - ja, så?


Sparkade honom precis i trottoarkanten idag. Man, det var tillfredsställande. Jag var äntligen tvungen att gå under bältet! Efter 6 månader av att ha bett min kille att sluta berätta för mig om hans ANTALA kvinnor och sexkapader, berättade jag för honom hur min ex-penis är enorm! Och att mitt ex ser ut som Richard Geer i vacker kvinna. Åh ja, jag glömde fotbollstränaren på college som såg ut som Tom Seleck!


Förr i tiden. Åh, åh! Min senaste pojkvän ägde 5 hus, 2 på Hawaii! Män kan kompensera för den stora penisen men inte framgång mätt i pengar. Det tog 6 månader. Vilket slöseri! Jag borde ha insett att bristen på hänsyn skulle dyka upp i andra delar av förhållandet.


LoveView — Sep 13, · Jag vet vad du menar, jag har träffat flera män på dejtingsajter. På den första dejten har var och en berättat för mig om en kvinna eller kvinnor som de tidigare träffat på …… […]. Jag har bott med min pojkvän i 6 månader och det orsakar problem för mig. Det verkar som om han har en historia att berätta för varje person han någonsin träffat. Jag tror att det hjälper honom att inte känna styrelse och att han verkligen levt livet. För mig vet jag att han bryr sig om mig och alltid säger trevliga saker, men han skulle aldrig kunna vara äktenskapsmaterial.


Han är så fixerad vid vackra kvinnor och varje detalj är respektlöst. Jag har pratat med honom om det och det slutade men sedan bara startar det igen.


Jag lät honom bara göra det för det verkar göra honom glad. Skulle samma kille vara ok om du pratar om att andra killar ser heta ut! Jag tror inte det, reglerna borde vara desamma överallt!!! Om han är cool med det, så har du inga problem. Jag kanske borde ge honom en smak av sin egen medicin för att han ska förstå? Du kommenterar med din WordPress. com-konto. Du kommenterar med ditt Google-konto. Du kommenterar med ditt Twitter-konto.


Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Meddela mig om nya kommentarer via e-post. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Blogg på WordPress. Varför pratar män om andra kvinnor? Dela detta: Twitter Facebook. Så här: Gilla Laddar Lämna ett svar Avbryt svar Skriv din kommentar här Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:. E-post krävs Adress har aldrig offentliggjorts. Namn (krävs. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du deras användning. För att ta reda på mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se här: Cookie Policy.


Följ Följer. Skriv upp mig. Har redan en WordPress. Studenter på Princeton går med i stora frat-liknande grupper under första året, och deras sociala liv, bostäder och mat kretsar kring deras grupper.


Jag minns, när jag tog campusturen vid 17, hur de beskrevs glatt av en nuvarande student. Hon förklarade att det var sällsynt, men att det fanns alternativa bostäder för de barn som blev kvar.


Jag spände mig igen. Jag önskade för en sekund att jag såg ut som en supermodell eller en filmstjärna. Sedan, tänkte jag, skulle jag svepa runt i min säte så att den fulla effekten av min hethet förblindade dem, och säga något skäll eller förolämpande.


De lät så säkra på tjejer. Om vad tjejer var värda. Om hur tjejer delades upp och mättes och rangordnades. Och jag kände mig fortfarande som en collegetjej. Killarna reste sig vid flygplatsen i Newark. De bråkade med sina väskor i en minut, och jag fick min första titt på dem. Det var en kort indisk kille med akne och en stum T-shirt; en lång, snårig, vit kille med omoderna glasögon och svullet hår; och en asiatisk kille vars bröst såg ut att falla in, med trådigt för långt hår och runda glasögon.


Han var Deep Voice. Den sista. Den tunnaste, ömtåligaste av partiet. Den med det mest omedvetna håret. För att de bara var små pojkar. För att de såg ut som om de aldrig hade blivit kysst, än mindre anslutna efter varje fest. Om deras favoritmått. De klev av tåget. Ett tyst, medelålders par tog deras plats.


Jag satt under talarens entusiastiska sprakande och tänkte på pojkarna, hela vägen till Secaucus. Innan jag visste att de hade på sig dumma t-shirts. Och någon gång hoppas jag att Deep Voice får mig att skratta först, innan jag vet vem han är eller hur han ser ut.


Kate Fridkis är en författare vars verk har dykt upp i bland annat Salon, The New York Times och Huffington Post. Ego och egennyttiga fördomar formar den livshistoria vi delar med världen – och med oss ​​själva. De goda nyheterna: En intern beräkning kommer att hjälpa oss att bättre förstå vem vi verkligen är. Kate Fridkis Eat the Damn Cake. När killar pratar om kvinnor När pojkar beskriver den "perfekta kvinnan", kan en tjej känna sig mycket mindre perfekt.


Upplagt 2 juli, Recenserad av Jessica Schrader Dela. Om författaren. Online: Eat the Damn Cake , Twitter. Läs Nästa. Ryggpsykologi idag. Tillbaka Hitta en terapeut. Få hjälp Hitta en terapeut Hitta ett behandlingscenter Hitta en psykiater Hitta en supportgrupp Hitta teleterapimedlemmar Logga in Registrera dig USA Austin, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tillbaka Få hjälp. Mental hälsa Beroende Ångest ADHD Aspergers autism Bipolär sjukdom Kronisk smärta Depression Ätstörningar. Personlighet Passiv Aggression Personlighet Blyghet. Personlig tillväxt Målsättning Lycka Positiv psykologi Sluta röka.


Relationer Låg sexuell lust Relationer Sex. Familjeliv Barnutveckling Föräldraskap.

No comments:

Post a Comment