Tuesday, December 21, 2021

Å date vanskelige mennesker

Å date vanskelige mennesker



Tilbake Finn en terapeut. Ting som de fleste tar for gitt gratis klemmer, dating vanskelige mennesker, for eksempel er IKKE mulig for alle. Og det er bare de to som varte. Den vestlige verden i dag er mer frakoblet enn noen gang. Det er ikke slik det er.





Online dating suger



Jeg har en mini-tilståelse: Jeg skrev Tao of Dating-bøkene spesielt for virkelig smarte mennesker. Skrivingen av bøkene ble fremskyndet av endemien dating vanskelige mennesker problemer på Harvard-campus dating vanskelige mennesker Jeg observerte dem som rådgivere, og tidligere henga jeg meg til dem som student.


Disse barna blir uteksaminert og fortsetter stort sett å ha de samme datingproblemene - bare nå med færre single mennesker rundt som tilfeldigvis bor i samme bygning og deler måltider med dem hver dag.


Så hvis de hadde utfordringer da, blir det omtrent 1 ganger verre når de blir kastet fra den varme livmoren til alma mater, dating vanskelige mennesker. Fra mine observasjoner ser det ut til at følgende datingutfordringer er felles for de fleste smarte mennesker, dating vanskelige mennesker. Faktisk, jo smartere du er, jo mer uvitende vil du være, og jo flere problemer kommer du til å ha i datinglivet ditt.


En gang på en dag pleide jeg å være ganske smart, og tro meg, jeg hadde en lås på clueless. På den ene siden gir dette ingen mening. Smarte mennesker kan finne ut av ting, ikke sant? Og disse tingene er enkle! På den annen side gir det fullstendig mening.


For enkle ting kreves det noen smarte for å virkelig knuse det. Så om du dro eller burde ha gått til slike som Harvard, Yale, Princeton, MIT, Stanford, Columbia, Cornell, Swarthmore, Amherst, Dartmouth, Brown, Oxford, Cambridge, Berkeley, Penn, Caltech, dating vanskelige mennesker, Duke, les videre:, dating vanskelige mennesker. Smarte mennesker brukte mer tid på prestasjoner enn på forhold når de vokste opp. Smarte barn kommer vanligvis fra smarte familier.


Og smarte familier er vanligvis prestasjonsorienterte. Bring meg hjem de rette As, dating vanskelige mennesker. Kom deg inn på toppen dating vanskelige mennesker, datter. Ta undervisning i piano, fiolin, tennis, svømming og tibetansk halssang. Vinne dating vanskelige mennesker pris det er i boken. Vær "godt avrundet. Vel, du er en talentfull liten skurk, dating vanskelige mennesker.


Selvfølgelig bør du utvikle disse talentene. Samtidig er det en mulighetskostnad forbundet med prestasjon, dating vanskelige mennesker. Tid brukt på å studere, gjøre lekser og øve fiolin er tid som ikke brukes på andre ting - som å jage gutter eller jenter, noe som viser seg å være ganske medvirkende til å gjøre deg til et godt avrundet menneske, dating vanskelige mennesker. Resultatet av all den prestasjonen er at du kommer inn på en topp høyskole - gratulerer! Dating er i beste fall en annen fritidsopplæring, nummer seks eller sju på listen, et sted mellom Model UN og intramural badminton.


Jeg har vært vertskap for unge alumni-arrangementer for merkevareskoler lenge nok til å vite at disse barna kommer litt skjevt ut som høres så mye bedre ut enn "sosialt vanskelig", synes du ikke? Alt de trenger er litt finjustering, eller en liten dating lærebok som The Tao of Dating for Women eller The Tao of Dating for Men for å få dem i gang – pluss litt trening.


Selvfølgelig, som nevnt ovenfor, blir ting bare verre når du er ferdig utdannet. Og hvis du er frustrert over kjærlighetslivet ditt, kan du bare prøve å kompensere ved å jobbe hardere og oppnå enda mer for å fylle det tomrommet. Forlatt ubehandlet, dating vanskelige mennesker, denne tilstanden kan vare i flere tiår. Jeg kjenner folk i 40-, 50-, 60-årene og utover som fortsatt ikke har funnet ut hvordan de kan skape en intim forbindelse med et annet menneske.


Smarte mennesker føler at de har rett til kjærlighet på grunn av deres prestasjoner. I det meste av livet bor smarte mennesker i et tilsynelatende meritokratisk univers: Hvis de jobber hardt, får de gode resultater eller, når det gjelder virkelig smarte folk, selv om de ikke jobber hardt, får de fortsatt gode resultater.


Gode ​​resultater betyr kudos, slag, positiv forsterkning, respekt fra jevnaldrende, kjærlighet fra foreldre. Så det er bare fornuftig at på den romantiske arenaen skal det fungere på samme måte. Jo flere ting jeg gjør, jo flere prestasjoner og priser jeg har, jo flere jenter eller dating vanskelige mennesker vil like meg.


Vennligst si at jeg har rett, fordi jeg har brukt MYE tid og energi på å samle disse mentale smykkene, og jeg kommer til å bli veldig lei meg hvis du forteller meg at det ikke kommer til å få meg til å bli liggende.


Vel, det kommer ikke til å få deg avslappet, bror eller søster, dating vanskelige mennesker. Det kan gi deg en første date, men det kommer sannsynligvis ikke til å gi deg en andre date. Og det vil absolutt ikke gi deg varig kjærlighet og oppfyllelse.


Her er tingen: Din romantiske suksess har ingenting å gjøre med dine mentale smykker og alt å gjøre med hvordan du får den andre personen til å føle seg. Og å få noen til å føle seg på en bestemt måte er en noe ikke-lineær prosess som krever en annen type mestring enn kalkulus eller Shakespeare. Med andre ord, du må tjene kjærlighet eller i det minste begjær.


Dessverre, ingen mamma, pappa eller dating vanskelige mennesker lærer oss om kraften i det velplasserte komplimentet eller den nedlatende oppmerksomheten, men ikke for mye oppmerksomhet, å være omsorgsfull uten å være trengende. Jeg skrev en helsides bok om det, så det er en historie for en annen dag, dating vanskelige mennesker. Du føler deg ikke som et fullt realisert seksuelt vesen og oppfører deg derfor ikke som en. På et tidspunkt i livet ditt ble du fastlåst som en smart person. Fra da av var det din hovedidentitet: Den smarte.


Spesielt hvis du hadde et søsken som så bedre ut enn deg, dating vanskelige mennesker, i så fall var hun eller han The Pretty One. Nå kan du være helt fantastisk, i så fall er du både smart OG pen og alle hater deg bortsett fra meg -- ring meg, dating vanskelige mennesker, som umiddelbart, men identiteten din er fortsatt knyttet til å være den smarte. Så kanskje du kler deg kjipt og ikke legger mye vekt på utseendet ditt.


Eller aldri gadd å dyrke sensualiteten din som kvinne. Eller din seksuelle aggresjon som mann. Å tiltrekke seg en partner handler om polaritetens dans. Energi flyter mellom positive og negative elektroder, anode og katode, magnetisk nord og sør. Med mindre du faktisk formidler femininitet som kvinne eller maskulinitet som mann, kommer du ikke til å tiltrekke deg en passende følgesvenn av det motsatte kjønn. En del av problemet er dette: Når all din personlige energi er konsentrert i hodet, får den aldri en sjanse til å sildre ned til dating vanskelige mennesker hjertet, eller, gud forby, lysken.


I kraft av å være født av foreningen av mann og kvinne, yang og yin, er du et seksuelt vesen, dating vanskelige mennesker. Takle det. Gjør nå det du trenger å gjøre for å forevige løpet allerede. Bruk det mamma amøben ga deg. Du er usedvanlig dyktig til å komme i veien for din egen romantiske suksess.


Her er et ubestridelig faktum: Hver og en av dine forfedre overlevde til reproduktiv alder og fikk det på minst én gang med et medlem av det motsatte kjønn. Helt tilbake til Homo erectus. Og enda lenger tilbake til Australopithecus. Og enda lenger tilbake til aper, til øgler, til den første amfibien som krøp ut av slimet, fisken som gikk foran amfibien, ormen før fisken og amøben som gikk foran ormen.


Og du, DU, i år C. Fordi himmelen vet at amøbe, orm, fisk, amfibie, dating vanskelige mennesker, aper og primitive hominider tenkte ikke så mye, dating vanskelige mennesker. DNAet deres hadde en egeninteresse i å forevige seg selv, så det sørget for at det skjedde.


Det viser seg at DNA-et ditt fungerer på samme måte, dating vanskelige mennesker. Og kanskje når du er skikkelig skvett på en fest og hele frontallappen din er på ferie i de ytre ringene til Saturn, har du lagt merke til at øglehjernen din vet nøyaktig hvordan den skal gripe den søte jenta i livet for å snurre seg rundt dansegulv.


Eller vet nøyaktig hvordan du skal bøye ryggen, snu håret og se på den kjekke hunken akkurat slik at han kommer bort for å si hei. For å si det enkelt, er du programmert til å reprodusere. Slutt å tro at du er smartere enn de 3 milliarder baseparene i genomet ditt og 4 milliarder år med evolusjon. Faktisk, bare slutt å tenke helt. La programmet gjøre jobben sin. I kraft av eller last av å være smart, eliminerer du dating vanskelige mennesker av planetens innbyggere som et datingprospekt.


La oss si at med "smart" mener vi "i topp 5 prosent av befolkningen når det gjelder intelligens og utdanning. Og hvis de skal tilbringe mye tid med noen, intelligens i en dating vanskelige mennesker er ganske mye en dating vanskelige mennesker. Vel, gratulerer - du har nettopp eliminert 95 prosent av verdens befolkning som en potensiell partner, dating vanskelige mennesker, MR.


eller frk. Nå, heldigvis, er verden ganske stor, så de resterende 5 prosentene av kjønnet du velger er fortsatt en rikelig million eller så mennesker. Selv om bare 1 prosent av disse er single nok, pene nok, lokale dating vanskelige mennesker og bare kult nok for deg, det er over en million mennesker du kan date der ute.


Likevel er det mindre enn 1 av 5, folk. Og hvis du bor i en mindre by, kan det bare være en håndfull mennesker som skal oppfylle dine strenge kriterier.


Min varme anbefaling er valg A. Hensikten med forholdet og kanskje hele livet er å praktisere det kjærlige. Ingen partner kommer til å være prosent perfekt uansett, så lær å sette pris på folk for det de har å tilby, ikke det de ikke gjør. Og elsker dem for det. Det er det ekte kjærlighet er. Ingen ber om å senke dine standarder her; du bør fortsatt bare tilbringe tid med verdig selskap. Men sett spørsmålstegn ved standardene for å se om de tjener deg eller du tjener dem.


Når du åpner hjertet ditt for kjærlighet, kan du finne tilfredsstillelse på måter du aldri hadde forestilt deg mulig - som den dagen du prøvde sushi eller øl til tross for frykten din, dating vanskelige mennesker, fant det overraskende greit, og utvidet din personlige konvolutt av nytelse. Med det i betraktning, gitt et valg mellom glad-go-lucky og kresen-men-ensom, høres glad ut som mer moro. Hovedmeny U. Nyheter U. Nyheter Verdensnyheter Næringsliv Miljø Helse Coronavirus Sosial rettferdighet.





dating forhold råd kompatibel sex vennskap



Ved å la dem uttrykke seg uten motstand, kan de oppfylle det behovet og kanskje bli mer vennskapelige. Å etablere forsvarsløshet skaper rom som åpner for et mer medfølende og fredelig samspill. Vanskelige mennesker kan ofte trekke deg inn i et felt av negativitet. En giftig utveksling kan få deg til å føle deg fysisk utmattet og følelsesmessig utmattet; hvis alternativene ovenfor ikke hjelper deg med å takle den vanskelige personen, gå bort.


Du kan ha de beste intensjonene for utvekslingen, men noen ganger er det mest evolusjonære alternativet å sette grenser og bevisst trekke deg fra interaksjonen. Løsne deg fra den vanskelige situasjonen og stol på at universet finner løsningen.


Så utfordrende som det er, kan det å håndtere en vanskelig person være en lærerik opplevelse. Relasjoner speiler din indre verden tilbake til deg og hjelper deg med å åpne øynene dine for de tingene du kanskje ikke vil se. Kvalitetene i en annen som opprører deg, er ofte de sidene ved deg selv som du undertrykker.


Enda bedre, se i denne personen en venn som, som en del av den kollektive bevisstheten til menneskeheten, er en annen del av deg. Medfølelse er en egenskap til den sterke, høyt utviklede sjelen som ser muligheter for helbredelse, fred og kjærlighet i enhver situasjon. Selv når du står overfor en vanskelig person, lar medfølelse deg se noen som lider og leter etter lindring.


Medfølelse minner deg om at denne personen takler sine egne problemer; har vært glad og trist, akkurat som du har vært; har opplevd helse og sykdom, det samme har du; har venner og kjære som bryr seg om dem, som deg; og vil en dag bli gammel og dø, akkurat som du vil. Denne forståelsen bidrar til å åpne hjertet ditt for å omfavne en vanskelig person fra sjelens nivå.


Hvis du kan tenke, snakke og handle fra dette perspektivet, vil du gi gjenklang med medfølelsen som lever på det dypeste nivået av ditt vesen og hjelpe deg å transformere relasjonene dine. Vanskelige mennesker kan utfordre din forpliktelse til ånd, men ved å praktisere disse trinnene kan du reagere reflektert, i stedet for reaktivt, og forhåpentligvis ta relasjonene dine til et mer bevisst uttrykksnivå.


Husk nok en gang at uansett hvordan det kan se ut, gjør vanskelige mennesker så godt de kan. Finn balanse hvor som helst, når som helst med den nye Chopra-appen. Last den ned nå for hundrevis av personlige guidede meditasjoner til fingerspissene. Chopra-logo. Dropdown for egenomsorg. Sertifiseringer rullegardin.


Retreats Dropdown. Nedtrekksgardin for artikler. Ta velvære med deg uansett hvor du går med Chopra-appen. Utforsk vitenskapen. Lær mer om de tidstestede og vitenskapelig støttede Chopra-metodene. Mesterklasser. Registrer deg for kurs i eget tempo designet for å gi balanse og helse. Dosha Quiz. Oppdag din Dosha på sekunder og kom deg på veien mot bedre helse. Coaching sertifisering. Hjelp andre til å trives og finne formål med en sinn-kropp-ånd-tilnærming.


Meditasjonssertifisering. Mestre meditasjon og lær hvordan du kan gi andre sitt eget personlige mantra. Helse sertifisering. Ta et dypdykk i Ayurveda - det flere hundre år gamle velprøvde helse- og helbredelsessystemet. Chopra-sertifiseringer. Bli sertifisert. Utvid praksisen din. Dyrk selv. Chopra Health Retreat. Meditasjon fordypning. Uendelige muligheter. Stille oppvåkninger. Alle artikler. Sinn-kroppshelse. Personlig vekst. Egenomsorg Dropdown Right Certifications Dropdown Right Retreats Dropdown Right Artikler Dropdown Right Prøv appen vår.


Chevron venstre bak. Pinterest Facebook Twitter LinkedIn. Min profil Support Logg ut Logg ut. Logg inn Opprett en konto. Relasjoner Tilknytning Helse og velvære.


Jo flere ting jeg gjør, jo flere prestasjoner og priser jeg har, jo flere jenter eller gutter vil like meg. Vennligst si at jeg har rett, fordi jeg har brukt MYE tid og energi på å samle disse mentale smykkene, og jeg kommer til å bli veldig lei meg hvis du forteller meg at det ikke kommer til å få meg til å bli liggende. Vel, det kommer ikke til å få deg avslappet, bror eller søster. Det kan gi deg en første date, men det kommer sannsynligvis ikke til å gi deg en andre date. Og det vil absolutt ikke gi deg varig kjærlighet og oppfyllelse.


Her er tingen: Din romantiske suksess har ingenting å gjøre med dine mentale smykker og alt å gjøre med hvordan du får den andre personen til å føle seg. Og å få noen til å føle seg på en bestemt måte er en noe ikke-lineær prosess som krever en annen type mestring enn kalkulus eller Shakespeare.


Med andre ord, du må tjene kjærlighet eller i det minste begjær. Dessverre lærer ingen mamma, pappa eller professor oss om kraften i det velplasserte komplimentet eller nedleggelsen, gi oppmerksomhet, men ikke for mye oppmerksomhet, være omsorgsfull uten å være trengende. Jeg skrev en helsides bok om det, så det er en historie for en annen dag.


Du føler deg ikke som et fullt realisert seksuelt vesen og oppfører deg derfor ikke som en. På et tidspunkt i livet ditt ble du fastlåst som en smart person.


Fra da av var det din hovedidentitet: Den smarte. Spesielt hvis du hadde et søsken som så bedre ut enn deg, i så fall var hun eller han The Pretty One. Nå kan du være helt fantastisk, i så fall er du både smart OG pen, og alle hater deg bortsett fra meg -- ring meg umiddelbart, men identiteten din er fortsatt knyttet til å være den smarte.


Så kanskje du kler deg kjipt og ikke legger mye vekt på utseendet ditt. Eller aldri gadd å dyrke sensualiteten din som kvinne. Eller din seksuelle aggresjon som mann. Å tiltrekke seg en partner handler om polaritetens dans. Energi flyter mellom positive og negative elektroder, anode og katode, magnetisk nord og sør. Med mindre du faktisk formidler femininitet som kvinne eller maskulinitet som mann, kommer du ikke til å tiltrekke deg en passende følgesvenn av det motsatte kjønn.


En del av problemet er dette: Når all din personlige energi er konsentrert i hodet, får den aldri en sjanse til å sive ned til hjertet, eller, gud forby, lysken.


I kraft av å være født av foreningen av mann og kvinne, yang og yin, er du et seksuelt vesen. Takle det. Gjør nå det du trenger å gjøre for å forevige løpet allerede. Bruk det mamma amøben ga deg. Du er usedvanlig dyktig til å komme i veien for din egen romantiske suksess. Her er et ubestridelig faktum: Hver og en av dine forfedre overlevde til reproduktiv alder og fikk det på minst én gang med et medlem av det motsatte kjønn. Helt tilbake til Homo erectus.


Og enda lenger tilbake til Australopithecus. Og enda lenger tilbake til aper, til øgler, til den første amfibien som krøp ut av slimet, fisken som gikk foran amfibien, ormen før fisken og amøben som gikk foran ormen.


Og du, DU, i år C. Fordi himmelen vet at amøben, ormen, fisken, amfibien, apen og primitive hominidene ikke tenkte så mye. DNAet deres hadde en egeninteresse i å forevige seg selv, så det sørget for at det skjedde. Det viser seg at ditt DNA fungerer på samme måte også. Og kanskje når du er skikkelig skvett på en fest og hele frontallappen din er på ferie i de ytre ringene til Saturn, har du lagt merke til at øglehjernen din vet nøyaktig hvordan den skal gripe den søte jenta i livet for å snurre seg rundt dansegulv.


Eller vet nøyaktig hvordan du skal bøye ryggen, snu håret og se på den kjekke hunken akkurat slik at han kommer bort for å si hei. For å si det enkelt, er du programmert til å reprodusere. Slutt å tro at du er smartere enn de 3 milliarder baseparene i genomet ditt og 4 milliarder år med evolusjon.


Faktisk, bare slutt å tenke helt. La programmet gjøre jobben sin. Ved å være smart eliminerer du de fleste av planetens innbyggere som et datingprospekt. La oss si at med "smart" mener vi "i topp 5 prosent av befolkningen når det gjelder intelligens og utdanning. Og hvis de skal tilbringe mye tid med noen, er intelligens i en partner stort sett et krav.


Vel, gratulerer -- du har nettopp eliminert 95 prosent av verdens befolkning som en potensiell partner, Mr. eller frk. Nå, heldigvis, er verden ganske stor, så de resterende 5 prosentene av kjønnet du velger er fortsatt en rikelig million eller så mennesker.


Selv om bare 1 prosent av disse er single nok, pene nok, lokale nok og bare kule nok for deg, er det over en million mennesker du kan date der ute.


Likevel er det mindre enn 1 av 5, folk. Og hvis du bor i en mindre by, kan det bare være en håndfull mennesker som skal oppfylle dine strenge kriterier. Min varme anbefaling er valg A. Hensikten med forholdet og kanskje hele livet er å praktisere det kjærlige. Ingen partner kommer til å være prosent perfekt uansett, så lær å sette pris på folk for det de har å tilby, ikke det de ikke gjør.


Og elsker dem for det. Det er det ekte kjærlighet er. Ingen ber om å senke dine standarder her; du bør fortsatt bare tilbringe tid med verdig selskap. Men sett spørsmålstegn ved standardene for å se om de tjener deg eller du tjener dem. Når du åpner hjertet ditt for kjærlighet, kan du finne tilfredsstillelse på måter du aldri hadde forestilt deg mulig – som den dagen du prøvde sushi eller øl til tross for frykten din, fant det overraskende greit og utvidet din personlige nytelseshylle.


Med det i betraktning, gitt et valg mellom glad-go-lucky og kresen-men-ensom, høres glad ut som mer moro. Hovedmeny U. Nyheter U. Nyheter Verdensnyheter Næringsliv Miljø Helse Coronavirus Sosial rettferdighet.

No comments:

Post a Comment